Met Glans van de Schans. Geef je nu op….

In de week van 17 tot en met 22 juni organiseren de buurtbewoners van de Oosterkade in samenwerking met Grijpskerk Gezellig een aantal festiviteiten op De Poel te Grijpskerk.

Donderdag 20 juni is er een grandioze bingo avond in de tent op de Poel te Grijpskerk. Aanvang 19.30 uur. Deze bingo wordt georganiseerd door de voetbal vereniging van Grijpskerk. Er zijn leuke prijzen te winnen deze avond.

Vrijdagavond 21 juni is er een kinderavond in en rond de tent op de Poel. Er is o.a. Een kinderdisco, karaoke, een springkussen, een tekenwedstrijd: wie tekent de mooiste schans met leuke prijzen te winnen, kinderen kunnen gratis in aquaballen over het water lopen en nog veel meer. Deze avond begint om 19.00 uur. De afsluiting vind plaats in het zwembad De Griffioen met een midzomernachtduik om ongeveer 22.30 uur.

Zaterdag 22 juni is om 14.00 uur met glans van de schans op de Poel. Mensen kunnen onder het genot van een hapje en een drankje kijken naar dit leuke spektakel. Aansluitend zal de top 101 band Face To Face optreden in de tent. Mensen kunnen zich hiervoor nog opgeven.

Deelnameformulieren zijn te verkrijgen bij kledingboetiek La Vida in Grijpskerk en D.I.O. Drogist te Grijpskerk. Of via fredenmar@hotmail.com.

Hoe meer mensen er mee doen des te leuker het wordt. Dus mensen geef je op!!!