Provinciale Vrijwilligersprijs 2013

De provincie Groningen waardeert dit jaar voor de 13de keer de inzet van vrijwilligers met het uitreiken van de Provinciale Vrijwilligersprijs in de categorieën zorg, leefbaarheid en jeugd. Dit houdt indat er in elke categorie een organisatie een bedrag wint van 3.000 euro!

Vorig jaar ontvingen de Stichting Vrienden van het UMCG in de stad Groningen, zwembad Electra in Oldehove en Kanaalpop in Zuidhorn tijdens een feestelijke bijeenkomst in het provinciehuis de vrijwilligersprijs.

Kent u een vrijwilligersorganisatie die werkzaam is in de Provincie Groningen, past binnen één van de bovenstaande categorieën en mogelijk een voorbeeld voor andere organisaties zou kunnen zijn? Dan kunt u deze voor 1 oktober 2013 aanmelden op www.provinciegroningen.nl U kunt uw eigen organisatie aanmelden of een andere organisatie die volgens u de Provinciale Vrijwilligersprijs verdient. Op basis van de motivatie zal een jury per categorie twee organisaties nomineren. In de periode van 21 oktober tot 3 november kan er via het internet een stem uitgebracht worden op de genomineerden. De prijzen zullen begin december 2013 worden uitgereikt.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de Provinciale Vrijwilligersprijs dan kunt u contact opnemen met Esther Pleizier van Vrijwilligerswerk Zuidhorn bereikbaar via het mailadres e.pleizier@swgz.nl of telefonisch op 0594 504711.

Doe mee en meld uw favoriete vrijwilligersorganisatie vóór 1 oktober aan!

 

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk