Bedrijven en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar

 

Ook dit jaar organiseert PMOG Groningen en de collega’s van Stiel de Groningse beursvloer. De ontmoetingsplek voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheidsinstellingen in de provincie Groningen. Dit jaar wordt de beursvloer gehouden op donderdag 31 oktober van 16.00 tot 18.00 uur in Congrescentrum Hanze Plaza in Groningen.  Elk jaar weten een toenemend aantal bedrijven en vrijwilligersorganisaties de weg te vinden naar dit event en worden er mooie en waardevolle matches gemaakt. 

Dit jaarlijks terugkerend dynamisch netwerkevenement heeft tot doel om maatschappelijke organisaties uit de provincie Groningen in contact te brengen met overheden en bedrijven. Op de beursvloer kunnen de behoeften van de maatschappelijke organisaties gekoppeld worden aan de producten, diensten of werknemers van de bedrijven en overheden. De maatschappelijke organisaties kunnen op hun beurt de bedrijven en overheden gebruik laten maken van accommodaties of laten deelnemen aan de door hen georganiseerde activiteiten. Op deze manier ontstaat er gelijkwaardige samenwerkingsrelatie, eenmalig of structureel. En elk jaar worden er meer matches gemaakt tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties, maar ook tussen maatschappelijke organisaties onderling. De matches worden aangegaan met gesloten beurzen.  

Heeft uw organisaties behoefte aan ondersteuning bij het maken van een website? Zijn materialen welkom om een verbouwing aan het clubhuis te realiseren? Of  kunt u tijdens een activiteit extra helpende handen gebruiken? Misschien kunnen de aanwezige bedrijven of andere vrijwilligersorganisaties op de Groningse beursvloer u ondersteunen bij het realiseren van uw ideeën en wensen. U kunt zich vanaf nu voor de beurs aanmelden op www.degroningsebeursvloer.nl

Voor organisaties en bedrijven die graag informatie en handvatten ontvangen voor een succesvolle deelname aan de beursvloer  wordt  een workshop aangeboden.  Deze (gratis) workshop vindt plaatst op dinsdag 1 oktober van 19.30 tot 22.00 uur. De locatie is Alfa College, Admiraal de Ruyterlaan 2, 9726 GR in Groningen.

U kunt zich tot 26 september aanmelden voor de workshop bij Juliette Meijerink door een mailtje te sturen naar j.meijerink@stiel.nl. Bij de aanmeldingen graag uw naam, organisatie en het aantal deelnemers vermelden. Per organisaties kunnen er maximaal 2 personen deelnemen aan de workshop.

Hopelijk tot ziens op de Groningse beursvloer!

gemaakt tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties, maar ook tussen maatschappelijke organisaties onderling. De matches worden aangegaan met gesloten beurzen.  

Heeft uw organisaties behoefte aan ondersteuning bij het maken van een website? Zijn materialen welkom om een verbouwing aan het clubhuis te realiseren? Of  kunt u tijdens een activiteit extra helpende handen gebruiken? Misschien kunnen de aanwezige bedrijven of andere vrijwilligersorganisaties op de Groningse beursvloer u ondersteunen bij het realiseren van uw ideeën en wensen. U kunt zich vanaf nu voor de beurs aanmelden op www.degroningsebeursvloer.nl

Voor organisaties en bedrijven die graag informatie en handvatten ontvangen voor een succesvolle deelname aan de beursvloer  wordt  een workshop aangeboden.  Deze (gratis) workshop vindt plaatst op dinsdag 1 oktober van 19.30 tot 22.00 uur. De locatie is Alfa College, Admiraal de Ruyterlaan 2, 9726 GR in Groningen.

U kunt zich tot 26 september aanmelden voor de workshop bij Juliette Meijerink door een mailtje te sturen naar j.meijerink@stiel.nl. Bij de aanmeldingen graag uw naam, organisatie en het aantal deelnemers vermelden. Per organisaties kunnen er maximaal 2 personen deelnemen aan de workshop.

Hopelijk tot ziens op de Groningse beursvloer!

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk