Expositie in Kerkplein 6

Zaterdag 1 maart van 10.00 tot 17.00 uur is er een expositie van drie teken- en schildersgroepen in Kerkplein 6. Ook zijn enkele cursisten aan het werk.

De expositie wordt geopend om 10.00 uur Klaas Wybo van der Hoek, lijsttrekker van Groen Links in Zuidhorn. Het werk dat geëxposeerd wordt bestaat uit (pen) tekeningen ,pastels, aquarel, acryl en olieverfschilderijen. Het meeste werk is realistisch maar ook het abstracte werk wordt niet gemeden.

Tijdens de cursus wordt veel aandacht besteed aan de diepte op dat platte vlak waarop getekend en geschilderd moet worden. En aan lichtval en schaduw. Ook worden nieuwe moderne technieken aangeleerd. De onderwerpen zijn landschappen, portretten, huisdieren en stillevens. Meer inlichtingen: A. Groendijk, telefoon 0511-464477 of 0625443523.