Politie onderzoekt vernielingen in Oldekerk

Oldekerk – De politie is bezig met een onderzoek naar vernielingen die in de nacht van 28 februari op 1 maart zijn gepleegd in de Bennemaheerd en Kerkdreef en omgeving. De politie vraagt benadeelde om aangifte te doen en getuigen zich te melden.

De vernielingen zijn gepleegd in de nacht van vrijdag 28 februari op zaterdag 1 maart, waarschijnlijk rond 02.00 uur.

Voor zover bekend zijn bij twee woningen een aantal ramen kapot gegooid met brokstukken van een tuinbeeld. Bij twee andere woningen zijn planten, tuinversiering en lampen vernield. Waarschijnlijk zijn er bij meer woningen vernielingen gepleegd. Ook heeft de eigenaar van het vernielde tuinbeeld, waarvan stukken tegen ramen zijn gegooid, zich nog niet gemeld.

Gelet op tijdstip bestaat het vermoeden dat dit het werk is van lokale jeugd die via het Middenpad (fietspad) langs de wijk is gekomen.

De politie probeert een beeld te krijgen van alle vernielingen die in de bewuste nacht in dat gebied zijn gepleegd en vraagt mensen die het slachtoffer zijn geworden om aangifte te doen. Dit kan o.a. via internet ( www.politie.nl ).

Ook wil de politie graag in contact komen met getuigen en met mensen die informatie hebben waardoor deze vandalen kunnen worden opgespoord. Men kan bellen met 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Bron: Politie.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk