Hoe om te gaan met leegstaande (winkel)panden in Grijpskerk?

Hoe om te gaan met leegstaande (winkel)panden in Grijpskerk?

CDA Zuidhorn gaat voor een leefbare plattelandseconomie. In overleg met lokale ondernemers gaat het CDA onderzoeken welke randvoorwaarden er nodig zijn voor groei en ondersteuning. Het CDA is voor Samen DOEN! Samen met lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen willen we oplossingen voor leegstaande (winkel)panden zoeken. Daarom organiseert het CDA een interactieve bijeenkomst in het leegstaande pand van bouwbedrijf Kooi aan het Tjoelkerpad in Grijpskerk. Op vrijdag 14 maart van 20.00 tot 23.00 uur willen we met alle betrokkenen in gesprek. Iedereen met creatieve ideeën, startende ondernemers en andere geïnteresseerden zijn welkom! Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

In gesprek met ondernemers

In februari is het CDA campagneteam in gesprek gegaan met diverse ondernemers in Grijpskerk. Met fietskar en flap-over heeft het CDA gevraagd wat hen bezig houdt. Een veelgehoord probleem was de leegstand van (winkel)panden in het dorp. Vaak werd genoemd het nieuwe winkelpand langs het Tjoelkerpad wat nu leeg staat. Veel inwoners en ondernemers willen een invulling van dit pand.

Samen DOEN!

Het CDA gelooft in nieuwe samenwerkingsvormen waarin coöperatief wordt gezocht naar andersoortige oplossingen. Met deze bijeenkomst doet het CDA een voorzet, hierna is het aan de inwoners, ondernemers en de eigenaar om het verder op te pakken.

Zie voor meer informatie: www.cdazuidhorn.nl

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk