Voorbereiding Gezelligheidsrit weer gestart.

Voorbereiding Gezelligheidsrit weer gestart.

De voorbereiding voor de Gezelligheidsrit is begonnen. Klaas en Wietze Kuperus zullen voor de 7de keer de rit uitzetten. De rit zal plaatsvinden op donderdag 12 juni 2014. De start is bij de molen “De Kievit”. De route zal deze keer richting het zuiden gaan. De rit kan worden verreden met de auto of motor. Mede dankzij de sponsoren is deelname aan de rit gratis. Er kan dus weer gestreden worden om de Jan Meijer Trofee. Maar mocht u de Jan Meijer Trofee niet weten te winnen, dan zijn er meerdere prijzen te behalen. Er zal een klein (nieuw) element worden toegevoegd, maar daar later meer over. Houd deze site in de gaten…wordt vervolgd.

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk