Samenwerking met Gertjanschreuder.nl

Sinds kort werken inGrijpskerk.nl en Gertjanschreuder.nl nauw samen wat betreft het nieuws over Grijpskerk en directe omgeving. Daarom zult u voortaan veel nieuwsberichten die gaan over Grijpskerk en haar directe omgeving op beide websites aantreffen. Daarnaast zal op www.gertjanschreuder.nl eigen berichten blijven plaatsen buiten het directe verzorgingsgebied van Grijpskerk.

Wij onderzoeken de mogelijkheid om in de toekomst de samenwerking te versterken en toe te werken naar een overkoepelende website voor de gehele Westerkwartier regio. Op het moment dat hier meer informatie over is, zullen wij u hierover informeren.

Hou www.ingrijpskerk.nl en www.gertjanschreuder.nl dus goed in de gaten voor het laatste nieuws uit de regio!