Boerenerf Event

Familie Kooiker organiseert met Stichting Grijpskerk Gezellig een boerenerf Event op zaterdag 12 april 2014

Op zaterdag 12 april organiseert Familie Kooiker samen met Stichting Grijpskerk Gezellig op hun melkveebedrijf aan de Waardweg een Boerenerf Event.

Hier kan iedereen proeven aan het reilen en zeilen op een modern melkveebedrijf met ca. 250 koeien. Voor jong en oud is er van alles te doen.

Voor kinderen is er een luchtkussen, een skelterbaan, knutselhoek, een prijsvraag of quiz en natuurlijk de melkkoe. Ook kunnen de kinderen op de foto met ene trekker en een koe. Er zijn diverse gezellige marktkraampjes met boerenproducten.

Boer Kooiker en zijn vrouw Janette zijn bereid al uw vragen over het moderne boerenleven te beantwoorden en natuurlijk kunt u zelf een rondgang door het melkveebedrijf maken. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Wees welkom bij familie Kooiker voo rBoerenerf Event op zaterdag 12 april, van 10-16 uur, Waardweg 8 Grijpskerk. Parkeren kan bij de ingang van het NAM-terrein.