Eis van tien jaar cel vanwege schietincident

Ruim een half jaar na het schietincident in de Molenstraat in Grijpskerk stond maandagmiddag de rechtzaak tegen de verdachte op de rol. Het Openbaar Ministerie eiste een celstraf van tien jaar tegen de man die in augustus een plaatsgenoot beschoot. Daarnaast werd er een eis van ruim 800.000 euro als schadevergoeding geëist.

Bij het schietincident in de woning raakte een Grijpskerker ernstig gewond. De verdachte, ook inwoner van Grijpskerk, werd vlak na het incident elders in het dorp aangehouden. 

Een terugblik op de rechtzaak en een inhoudelijk uitleg over de zaak is te vinden op de site van RTV Noord. Over enkele weken wordt duidelijk wat de uitspraak wordt en of de rechter meegaat in de eis van het Openbaar Ministerie. 

 

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk