Boerenerf Event Grijpskerk een groot succes

Ruim duizend mensen bezochten afgelopen zaterdag het Boerenerf Event Grijpskerk aan de Waardweg bij familie Kooiker. Dit event werd door de familie Kooiker in samenwerking met Stichting Grijpskerk Gezellig georganiseerd.

Door het enorm heerlijke weer, konden de kinderen buiten genieten van luchtkussens, skelterracen, melkkoei melken en natuurlijk foto’s maken met de tractoren en
machines die uitgestald waren. De kinderen konden ook binnen terecht om te knutselen, een prijsvraag te maken, gratis ranja en fristi te drinken en om te
smikkelen van een gratis suikerspin. Natuurlijk werden door vele gezinnen de stallen doorgelopen om de koeien en kalfjes te aaien en van gras te voorzien. Een ware belevenis.

De marktkraampjes werden goed bezocht. Veel lokale ondernemers hadden hun marktkramen buiten en binnen uitgestald met allerlei boerengerelateerde artikelen
en producten. Zo werden er rieten manden gevlochten en kon men zelfs bij de bakker poffert kopen, die gemaakt was van melk van de koeien van boer Kooiker. Binnen waren ook diverse presentaties te zien over het moderne reilen en zeilen op een groot melkveebedrijf. Onder het genot van een hapje en drankje lieten vele mensen zich graag hierover informeren.