Zeer geslaagde eerste Koningsdag Grijpskerk

De markt trok veel bezoekers. De winkeliers van Grijpskerk openden hun deuren en boden op de marktkramen diverse artikelen aan. Niet alleen de winkeliers stonden op de markt, ook de kinderen van Grijpskerk stonden er met hun speelgoed.

Op “de Poel” werd ’s middags de vlag gehesen door wethouder Stol en voorzitter Wolf van Dorpsbelangen en aansluitend werd het Wilhelmusgezongen. Met oranjebitter werd er getoost op Koningsdag. Aansluitend gaven de muziekkorpsen Ons Ideaal en Excelsior een oranjeconcert.

Enkele kinderen uit Grijpskerk hadden hun best gedaan om zo mooi mogelijk naar “de Poel” te komen. De ingeleverde kleurplaten waren allermooist. De volgende kinderen vielen in de prijzen: Kleurplaat; Nienke Wolf, Chris Schuurman, Wim en Nanke Martini en Henny van Heusden. Mooist verkleed; Tessa en Sanna Riemersma, Gwen en Tristan Mulder

De activiteiten vielen in goede smaak. De jongste jeugd mocht ponyrijden, grabbelen in de grabbeljurk, werd geschminkt en ging touwtje trekken. De oudere kinderen vertoefden bij de brandweer in het schuimbad en bestormden de stormbaan alsof ze het dagelijks deden. De bungee trampoline en de klimwand waren ook dit jaar weer in trek. Terwijl de kinderen van de activiteiten genoten luisterden de volwassenen naar het Shantykoor Abel Tasman en naar de Zingende Broeder. Dit muzikale aanbod viel zichtbaar goed in de smaak.

Coverband BAMM BAMM sloot de dag af met een groots optreden.

“30 april anders” wil via deze weg iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt om deze dag tot een geslaagde dag te maken. (sponsors, vrijwilligers, artiesten en het publiek!)

Er zijn mooie foto's te vinden op Facebook pagina. Zie onderstaande link: