Jan Meijer Toernooi (1ste lustrum)

Het Jan Meijer Toernooi is een voetbaltoernooi voor iedereen die in het 1e elftal van de VV Grijpskerk speelt of heeft gespeeld of als begeleider fungeer(t)de. Dit toernooi wordt elke 4e zaterdag van mei gehouden.

Zaterdag 24 mei aanstaande is het een feit; het 1e lustrum van het Jan Meijer Toernooi!
Graag nodigen wij u van harte uit om op deze dag deel te nemen aan dit speciale toernooi.

In 2010 werd middels een voetbalwedstrijdje de aftrap gegeven voor dit jaarlijks terugkerend toernooi (op zgn. E-veldjes). Juist omdat we het 1e lustrum van het Jan Meijer Toernooi dit jaar vieren zou het fantastisch zijn indien we op 24 mei aanstaande alle genodigden mogen begroeten! Dit zou deze speciale dag zeker extra feestelijk maken.

We hebben ons best gedaan om weer een leuk programma in elkaar te draaien. Zo kunnen we alvast verklappen dat de band ‘Vrij drinken’ langs komt voor een swingend optreden. Deze band speelt Rhythm&Blues en Soulmuziek en bestaat uit een internationaal gezelschap met Friezen, Groningers en een leading lady uit Oldehove. Natuurlijk staat het penaltyschieten weer op het programma evenals het hilarische “Petje op, petje af”. Tevens zullen er weer voldoende andere randactivitei­ten zijn.

Ontvangst is vanaf 10.30 uur, elkaar weerzien onder het genot van koffie en cake met aansluitend een lunch. Na het toernooi en alle andere activiteiten sluiten we rond 20.00 uur de dag af.

Opgave kan voor 1 mei 2014 (maar liever eerder) via e-mail; ttklunder@home.nl. Graag bij uw opgave vermelden of u actief gaat deelnemen aan het voetbaltoernooi. Ook indien u niet meer wilt/kunt voetballen maar wel graag aanwezig wilt zijn, vernemen we dat graag van u, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

Tevens verzoeken wij u om eventuele suggesties, opmerkingen, verbeterpunten etc. aan ons door te geven. We zullen niet alles kunnen realiseren maar proberen het iedereen weer naar de zin te maken. Het motto van het Jan Meijer Toernooi is niet voor niets; Gezelligheid staat voorop!, alles mag, niets moet.

Bron: VV Grijpskerk