Straatvoetbal editie 39!

Op zaterdag 31 mei organiseert de vv Grijpskerk weer het jaarlijkse straatvoetbal­toernooi. Het is al weer de 39e editie!!! We spelen evenals afgelopen 2 jaar 7 tegen 7. We hebben gemerkt dat het dan voor de leiders eenvoudiger is om een team op de been te brengen. We rekenen/hopen dit jaar op 16 deelnemende teams. We hebben al vele “leiders” benaderd om een team te regelen. Als jij echter denkt ook een team op de been te kunnen brengen laat Edwin Bijlsma of Rick Baar dit dan even weten. (let op: het is straatvoetbal, dus spelers wonen bij elkaar in de straat of in overleg met de organisatie in een paar straten)

De aanvang van het toernooi is 11:00 en de finale zal omstreeks 15:30 gespeeld worden. We zullen er voor zorgen dat de buikjes tijdens het toernooi gevuld kunnen worden met een broodje hamburger.

Hieronder in het kort even een paar regels voor de teams:

• Minimale leeftijd is 16 jaar en maximaal 2 spelers van onder de 18 in het veld;
  • Er mag maximaal 1 speler van het 1e elftal in het veld staan;
  • Deelnemers betalen 2,50 p.p.

Bron: VV Grijpskerk