Top openingsweek voor zwembad de Griffioen

Vrijdag 25 april is zwembad de Griffioen Grijpskerk spetterend open gegaan. Tijdens de voorverkoop werd onze nieuwe zwemlesmascotte ‘Grifje’ gelanceerd. Kinderen kunnen tijdens de zwemles stickers van Grifje verdienen voor op de posters die ze tijdens de eerste zwemles meekrijgen. Hier hoorde met opening een leuke kleurwedstrijd bij waarbij twee gelukkige winnaars met een duikbril naar huis zijn gegaan. Op de dag van de opening lag er ook een leuke 13 meter lange Zig Zag Jungle Run in het water waar meer dan 300 kinderen zich op hebben vermaakt.

Deze waterattractie ligt ook de hele meivakantie nog in het water en de kinderen kunnen zich er goed op vermaken. Ook de bezoekersaantallen waren zeer positief de hele week.

Als het weer dit seizoen net zo mooi is als de eerste week dan gaan we een prachtig seizoen tegemoet. De komende tijd zijn er in het zwembad nog tal van leuke activiteiten zoals op 21 juni de midzomernachtduik en op 28 juni de zeskamp. Volg ons op Facebook of Twitter om het hele seizoen op de hoogte te blijven.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk