VC Grijpskerk Sport je Fit zoekt trainers

Na een succesvol seizoen voor VC Grijpskerk Sport je Fit is het bestuur, de technische commissie, maar ook de spelers zelf alweer druk bezig voor het volgende seizoen.

Op 10 mei worden door twee damesteams PD-wedstrijden gespeeld in de topsporthal van Leek. Dames 2, dat op de derde plek eindigde, speelt wedstrijden voor een mogelijk promotie naar de promotieklasse, nadat de nummer twee zich heeft teruggetrokken. Op dezelfde dag speelt Dames 4 voor handhaving in de 3e klasse.

Ook het bestuur van de vereniging is alweer hard aan de slag voor het nieuwe seizoen. En is op zoek naar enthousiaste trainers voor zowel de senioren als juniorenteams. Dames 1 is dit seizoen kampioen geworden en gepromoveerd naar de promotieklasse. Daaronder zijn er nog damesteams van de 1e t/m 3e klasse. Heren 1 speelt in de 1e klasse en Heren 2 in de 3e klasse. Verder heeft Grijpskerk ook een grote en bloeiende jeugdafdeling.

Niet alleen is de vereniging op zoek naar trainers, sommige teams zoeken ook nieuwe spelers. Heren 1 zoekt aanvulling in hun 1e team. Daarnaast kan ook de recreanten-afdeling van de vereniging nieuwe leden gebruiken, die wekelijks op recreatief niveau willen spelen. Voor meer info: voorzitter Luppo Kort via info@vcgrijpskerk.nl of tel. 06 14612440.

Bron: Westerkwartier.