Kraantje Pappie komt naar Festival Summerstrike te Grijpskerk

Voor de eerste keer vindt Festival Summerstrik plaats over 2 dagen! Op 4 en 5 juli 2014 is alweer de derde editie van het Summerstrike in Grijpskerk. Een festival voor jong & oud, voor Grijpskerk en omgeving. Dit jaar hebben we Diep Triest, DJ Arma, Taymir, Switch, Hello Hello, Radius, Flannery, Maelox en zelf het landelijk bekende Kraantje Pappie kunnen vastleggen.

Vorig jaar trok ons festival ruim 2000 toeschouwers. Veel meer dan wij hebben durven dromen.

Ook dit jaar willen wij weer een festival organiseren dat bijdraagt aan de leefbaarheid van ons dorp. Een ontmoetingsplek voor jong en oud, Nederlands-niet Nederlands, Groninger-niet Groninger, streektaal-niet streektaal, man-vrouw, kortom een festival waar een ieder zich thuis voelt.

Op Summerstrike-festival dit jaar weer een groot scala aan artiesten dus. Het festival biedt een podium aan zowel streekartiesten, multiculturele artiesten, regionale bands als landelijke artiesten.

Dit jaar is er natuurlijk ook weer een uitgebreid kinderprogramma vanaf 13.00 uur, met de ballonnenclown, schminken, survivalbaan, en luchtkussens.

De voorverkoop is inmiddels gestart. Kijk ook op http://www.summerstrike.com voor meer info over de voorverkoop.