Succesvol 1e lustrum Jan Meijer Toernooi.

Zaterdag 24 mei kan in de geschiedenisboeken van de VV Grijpskerk worden bijgeschreven als een zeer succesvolle maar vooral erg gezellige dag. Maar liefst 80 genodigden en andere belangstellenden begonnen de dag met het ophalen van herinneringen. Rond twaalven was alle aandacht gericht op Henk de Boer, oud-1e elftalspeler van Grijpskerk, die met leuke anekdotes de lachspieren danig op de proef stelde. Na de lunch werd Siemen van Asperen in het zonnetje gezet door voorzitter van der Hoek. Siemen nam afscheid van de club als verzorger/fysi­otherapeut, een functie die hij maar liefst 36 jaar heeft vervuld. Hij ontving een mooie fotocollage uit handen van de voorzitter en mag zichzelf tevens ‘lid van verdienste’ van de VV Grijpskerk noemen, een titel die maar voor weinigen is weggelegd. Terwijl Siemen een goed plekje voor zijn ontvangen bloemen zocht gingen de voetballers zich opmaken voor de ‘strijd’. Als eerste waren de Old Stars aan de beurt. Middels een kort partijtje onderling konden de spieren even worden opgewarmd, zeker geen overbodige luxe trouwens. Terwijl het toernooi in volle gang was konden de niet-voetballers zich vermaken met het kijken naar oude filmpjes van het dorp Grijpskerk of alvast bezig met de woordzoeker die een ieder had ontvangen. In de pauze deed iedereen mee aan Petje op, petje af. Hilarische taferelen leverde dit op met als winnaar Jacob Nauta. De jeugd kon zich ondertussen vermaken met het gatendoel waar ook leuke prijsjes mee te verdienen waren. De dag werd afgesloten met een optreden van het muziekgezelschap “Band vrij drinken” wat enorm in de smaak viel. De sfeer van de band paste uitstekend bij de vrolijke geluiden van het Jan Meijer Toernooi.

Bron: VV Grijpskerk