VV Grijpskerk: Siemen van Asperen lid van verdienste

Het bestuur van voetbalvereniging Grijpskerk heeft Siemen van Asperen benoemd tot lid van verdienste. Het bestuur eert Siemen van Asperen daarmee voor zijn betrokkenheid bij VV Grijpskerk gedurende meer dan 36 jaar als verzorger/fysiotherapeut.

Vv Grijpskerk-voorzitter Klaas-Wybo van der Hoek overhandigde Van Asperen de bij deze titel behorende oorkonde. Klaas-Wybo van der Hoek zei daarbij: “Onze vereniging is gebouwd op het werk en de inbreng van vele honderden vrijwilligers. Op dit moment telt onze vereniging meer dan 120 actieve vrijwilligers: van wassers tot scheidsrechters, kantinemensen, trainers en bestuursleden. Dat zijn er heel veel.”

“We zijn alle vrijwilligers erg dankbaar: we hebben grote waardering en bewondering voor hun inzet. Zonder hen geen club; zonder hen geen voetbal. We moeten het hebben van betrokkenheid en trouw. Siemen van Asperen is daarvan een icoon geworden. Vele spelers hebben baat gehad bij zijn steun en behandelingen. Siemen: héél, héél erg bedankt!”

De titel betekent dat aan de ledenjaarvergadering wordt voorgesteld om hem ook erelid te maken. Die ledenvergadering vindt in het najaar plaats.
Op de foto Siemen van Asperen bij de ingang van het vv Grijpskerkcomplex.

Bron: Westerkwartier