Pinkpop-artiesten naar Festival Summerstrike te Grijpskerk!

Op 4 en 5 juli 2014 vindt de derde editie van festival Summerstrike plaats in Grijpskerk.

Op vrijdagavond 4 juli hebben we Pinkpo-artiest Kraantje Pappie kunnen contracteren en op zaterdag 5 juli speelt de band Taymir, die ook op Pinkpop heeft gespeeld.

Daarnaast hebben we nog meer goede artiesten weten vast te leggen, zoals Diep Triest, DJ Arma, DJ’s Mindert en Joene, Vrij Drinken, Niels Span, Switch, Hello Hello, Radius, Me en Mr. Jansen, Flannery en Maelox. We denken hiermee een ruim en gevarieerd programma te hebben, dus voor ieder wat wils.

Dit jaar is er ook weer een uitgebreid kinderprogramma vanaf 13.00 uur, met een Djembé-workshop, de ballonnenclown, rodeostier, schminken, survivalbaan en luchtkussens. En de kinderen kunnen natuurlijk genieten van de te verkrijgen popcorn, suikerspin, ijsjes, cupcakes, ranja en nog veel meer.

Voor vrijdagavond geldt dat kaarten bij de kassa worden verkocht, voor zaterdag 5 juli zijn er inmiddels voorverkoopkaarten aan te schaffen. Ook zijn deze online te bestellen. Kijk voor meer info op www.summerstrike.com