Laagdrempelige dienst in Grijpskerk

In de kerk aan de Nicolaas Grijpstraat wordt zondag 29 juni om 10.00 uur een bijzondere kerkdienst gehouden. Thema is ‘Wat is voor jou een aantrekkelijke kerk?’.

In deze dienst gaat ds. Jelle de Kok uit Diever voor. Het thema behelst de vraag die de kerk gesteld heeft aan vele jongeren en jonge gezinnen t/m 45 jaar uit de gemeente. Uit de bundeling van de antwoorden, gecombineerd met voorbeelden uit de bijbel, geeft ds. Jelle de Kok uitleg.

Tienerkoor ‘Wake Up’ uit Zuidhorn o.l.v. Vera Wienen en Amanda Bakker verzorgen een optreden. Dit koor zingt en danst op vrolijke en eigentijdse wijze. De kinderen blijven in de kerk. De bekende organist en pianist Jacob Schenk uit Urk, die regelmatig op TV is te zien, zal deze dienst begeleiden. Ook zal Jacob een paar improvisaties en een solo ten gehore brengen.

Bron: Westerkwartier