Molenstraat glorieuze winnaar stratenvolleybal Grijpskerk.

In Grijpskerk is zaterdag het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi gehouden. In het park voor sporthal Bokkediek streden elf teams om de sportieve eer.

De weersomstandigheden voor deze dag waren van dien aard dat er ‘s morgens bij het opzetten van de velden met een schuin oog de weersvoorspellingen in de gaten moesten worden gehouden. Gelukkig bleef het droog en met af en toe de zon erbij was het ‘s middags goed toeven in het park. Na de poulewedstrijden streden uiteindelijk de Molenstraat en Team Perf om de titel.

Het was uiteindelijk de Molenstraat die de beker mee naar huis mocht nemen. Zij losten Plan Oost als winnaar af,dat dit jaar tot veler spijt geen team op de been kon krijgen. Volgend jaar hoopt de organisatie weer vele teams aan de start te krijgen.

Bron: Westerkwartier