Ook Summerstrike kleurt Oranje!

Summerstrike is het leukste Open Air Muziekfestival van het Noorden, dat plaatsvindt op 4 en 5 juli in Grijpskerk. Vele gerenommeerde bands staan op het podium zoals Graantje Pappie, Diep Triest, Maelox, Switch, Radius en Taymir. Natuurlijk gaan wij ervan uit dat Nederland doorgaat naar de halve finale. Dat betekent dat liefhebbers van Summerstrike op 4 en 5 juli ook graag het Nederlands elftal willen toeschreeuwen naar de halve finale. Er is een groot beeldscherm geregeld waarop het spektakel live te volgen is.

Vanzelfsprekend blijft Summerstrike een muziekfestival voor iedereen net als de afgelopen 2 jaren. We willen graag dat een ieder zich thuisvoelt bij Summerstrike. Het zal een groot feest worden, dat staat bij voorbaat natuurlijk al vast.

Voor vrijdagavond geldt dat kaarten bij de kassa worden verkocht, voor zaterdag 5 juli zijn er t/m 28 juni voorverkoopkaarten aan te schaffen. Ook zijn deze online te bestellen. Kijk voor mijn info ophttp://www.summerstrike.nl

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk