Volop activiteiten zwembad De Griffioen in Grijpskerk

Het is de laatste tijd druk in openluchtbad De Griffioen. Vrijdag was er weer de jaarlijkse scholeninstuif in het zwembad.

Alle leerlingen van CBS De Borgstee en OBS de Triangel komen langs om in teams tegen elkaar te strijden en na vijf spellen de meeste punten mee naar huis te nemen. Het was een gezellige dag waarop de leerlingen onder andere moesten samenwerken om een vliegend tapijt langs een parcours te manoeuvreren en diverse snelheids- en uithoudingsvermogen testende spellen in het water moesten spelen.

Zaterdag was de langste dag en daarmee ook de kortste nacht van het jaar. Om dit te vieren konden jong en oud komen zwemmen tijdens de midzomernachtduik van 21.30 tot 23.30 uur. Het was erg gezellig met disco, mooie verlichting en een vuur korf met marshmallows.

De komende weken is er ook nog volop bedrijvigheid op het zwembad. Het Lauwerscollege komt langs met klas 1 en 2 voor een sportdag en ook de twee basisscholen uit Noordhorn, CBS ‘t Kompas en OBS de Molshoop, komen 2 juli voor net zo’n spetterende scholeninstuif als afgelopen vrijdag.

Komende zaterdag wordt door verschillende teams gestreden tijdens de jaarlijkse zeskamp. Een team opgeven kan nog. Leuk met een groep vrienden, je familie, de straat of met collega’s! Teams bestaan uit 6-8 personen waarvan 1 teamcaptain, de minimum leeftijd is 14 jaar.

Bron: Westerkwartier