Goed verlopen Zeskamp zwembad “De Griffioen”

Afgelopen zaterdag organiseerde het zwembad een Zeskamp. Er deden zes teams mee.

Woordspel, Ballon duiken en een ware hindernis door een survivalbaan, een spel met laarzen aan, door het water een parcours afleggen en dan nog goed de bal in een gat weten te scoren. Wolf, geit en kool spel. Blind spuiten en vast aan een auto (van Rijschool Mooibroek) zitten en dan met spons hoeveelheid water te verzamelen. Zes onderdelen die hilarische taferelen veroorzaakte.

De zes onderdelen werden allen met droog weer afgewerkt. Tijdens de prijsuitreiking begon het flink te regen. De weergoden waren dus goed gestemd. Het evenement werd door Dirk v/d Vaart en Leida Kuperus georganiseerd. Team Oranje won een taart gesponserd door Bakkerij Jager.

1. Team Oranje                                                29

2. Fazant                                                            28