Summerstrike past programmering aan op Oranje

Het Nederlands Elftal is door naar de kwartfinale. Het Open Air muziekfestival Summerstrike zal de programmering daarom aanpassen. Alle bands zullen optreden, al zal er binnen de programmering ruimte gemaakt worden voor een groot beeldscherm op het hoofdpodium, om het Nederlands Elftal te laten zien.

Hierdoor kan iedereen genieten van zowel muziek als het voetbal. Om 16 uur treedt al de topband Taymir op, bekend van Pinkpop en 3FM. Maelox, de huisband, past het programma aan tijdens de wedstrijd. Ze treden op tijdens de pauze en gaan na de wedstrijd door. De programmering voor vrijdagavond met Kraantje Pappie zal gewoon doorgaan volgens planning. Kortom het wordt een festival voor iedereen!

Kijk voor meer info op http://www.summerstrike.com

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk