Summerstrike één groot feest!

Het afgelopen weekend was het één groot feest  op sportpark de Enk in Grijpskerk. Maar liefst 1.700 mensen bezochten het festival Summerstrike. Zelfs de weersomstandigheden hebben de pret niet kunnen drukken.

De jeugd wist te vermaken op de survivalbaan en met de balonnenclown, cupcakes maken en natuurlijjk de djembé-lessen. Die werden zelfs met vele ouders samen gevolgd. Ook de Schenker van Damascus en de rodeostier hebben de hele middag vele kinderen vermaakt.

Het publiek heeft kunnen genieten van vele artiesten, waaronder Flannery, Kraantje Pappie en Switch. OOk Taymir, een pinkpopartiest, had een superoptreden. Met de kwartfinale van het Nederlands Elftal als een bijzonder intermezzo, eindigde de avond met een spetterend optreden van Maelox.

Het was weer een zeer geslaagde editie van Summerstrik, met een gemoedelijke sfeer en veel positieve reacties. Op naar de volgende editie.

 

Foto: T. Horneman

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk