Zwembad de griffioen introduceert zomerregeling

 

Met het mooie weer in aantocht hoopt zwembad de Griffioen op een aantal drukke dagen. Met mooi weer, >25 graden, is het zwembad nu ook open tussen 10.00 en 13.30 uur. Dat betekend dat er de hele dag gerecreëerd kan worden op het zwembad. Zwembad de Griffioen hoopt hiermee de mensen die echt een dagje uit van het zwembadbezoek willen maken tegemoet te komen, maar ook wil het zwembad voor iedereen met het mooie weer de hele dag een plek voor afkoeling en spel bieden. Voor de weersverwachting wordt uitgegaan van weeronline.nl en actuele openingstijden zullen op de website en op de Facebook, ook leuk om eens op te kijken voor activiteiten en nieuwtjes, gepubliceerd worden.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk