Grote brand bij Friesland Foods in Gerkesklooster

Gerkesklooster – Momenteel is er een grote brand in een pakhuis van Friesland Foods aan de Verlaatserweg in Gerksklooster.
Bij de brand(o.a een kaasopslag) komt veel zwarte rook vrij. De brandweer is massaal ter plaatse. Ook is er een ambulance voor controle ter plaatse. Voor zover bekend zijn er geen gewonden. Over het ontstaan van de brand is nog niks bekend. Ook is er brandweer uit Groningen aanwezig.
Omdat er bij de brand zeer veel rook vrij komt, wordt aan omwonenden geadviseerd ramen en deuren dicht te houden. De Verlaatserweg is inmiddels afgesloten voor het verkeer. Een deel wordt gesloopt om er goed bij te kunnen.
 
Voor foto's kijk op www.schreudermedia.nl
Met dank aan Gertjan Schreuder & Anthony Hogeveen
 

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk