Stichting Zwembad ‘de Griffioen’ is op zoek naar een nieuwe voorzitter.

‘de Griffioen’ is een ambitieuze organisatie die voor het publiek een aantrekkelijke en betaalbare recreatie voorziening en zwemles accommodatie wil aanbieden. Voor het personeel wil ‘de Griffioen’ een solide werkgever zijn die veel kansen en uitdagingen biedt. We doen dit door continue te streven naar verbeteringen en exploitatie optimalisaties. Daarbij drijft de stichting op de inzet van vrijwilligers die de kosten van de exploitatie in de grip houden. De voorzitter is de persoon die met het bestuur en bedrijfsleiding de verschillende initiatieven opstart en begeleidt en daarbij vorm en inhoud geeft aan de organisatie. In de komende jaren liggen er vele uitdagingen op de nieuwe voorzitter te wachten, zoals de gemeentelijke herindeling die nieuwe kansen geeft voor het zwembad en de transitie naar nieuwe licentie structuur van de NPZ.

Ziet u zichzelf deze boeiende organisatie leiden of weet u iemand die deze rol op het lijf is geschreven, help ons om de vacature weer in te vullen.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk