Griezel veel talenten tijdens de “Talentshow kindervakantie spelweek”.

De Kindervakantie spelweek kende een mooie slotavond voor de kinderen. Enorm veel talenten uit Grijpskerk stonden op het podium. Al deze talenten staan in de toekomst op het podium van Summerstrike, dat werd vrij snel duidelijk tijdens deze slotavond van de Kindervakantie spelweek.

Naast dansen, zingen, gymnastieken en goochelen werd er volop genoten door ouders en kinderen. De jury bestond uit Wietze Kuperus, Erik Zijlstra en Grieta Postma (die steeds het laatste woord had, waarbij overige juryleden meteen eraan toevoegde dat vrouwen nu eenmaal altijd het laatste woord hebben). De jury had een lastige opgave. Een act op het podium werd ineens begeleid door vreemde wit achtige spoken. De enge geesten zorgde ervoor dat er flink werd “Gehakt”. Dat gebeurde niet half om half, want ook de juryleden begonnen spontaan te hakken. De leiding sloot af met een eigen lied en hun zangtalenten was te eng. Het zorgde er in iedere geval voor dat vele spoken en geesten meteen de tent verlieten.

Nieuwe leiders van de spelweek werden ontgroend met water, ei en meel. Tenslotte werden de prijzen verdeeld. De derde plaats was voor Anna & Lieke, tweede werd Anouk & Sanna en als eerste eindigde Lieke. Al met al was het “eng” goed.