Huiskamerkunst voor 65-plus in Grijpskerk

Wie 65-plus is en altijd al willen schilderen/tekenen of haken, kan terecht bij het project van huiskamerkunst. In samenwerking met het themaprogramma Lang leve kunst is het project Huiskamerkunst tot stand gekomen.

Huiskamerkunst heeft als doel laagdrempelige te zijn, voor 65-plussers die de uitdaging aan durven om te ontdekken wat kunst voor hun kan betekenen. Wekelijks kan er op donderdagmiddag gewerkt worden aan een creatieve ontplooiing in een huislijke sfeer aan de Vereeniging 27 in Grijpskerk. Er is keus uit schilderen/tekenen of haken.

Gerda Vegter en Nera Fyma begeleiden de deelnemers. Beide dames zijn zeer gedreven amateur-kunstenaars, die het schilderen en haken goed in de vingers hebben. Voor materialen wordt gezorgd. Ervaring is niet nodig. Voor meer info: Hilly Holtrop, telefoon 0594-213191. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door fonds Sluyterman van Loo, RCOAK en VSBfonds.

Bron: Westerkwartier