Ontmoeting cafe

Op vrijdag 5 september a.s. is er een “Ontmoeting Cafe” te Kerkplein Zes. De bedoeling is om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten.

Deze avond zal er één van onze Medelanders een verhaal vertellen en dit alles onder een genot van een kopje koffie. Na het verhaal kan iedereen doen wat hij/zij wil, er liggen spelletjes om het gemakkelijker te maken om met elkaar in contact te komen. Voor Medelanders is het vaak moeilijk om in een nieuw land te komen wonen, ander cultuur, andere taal. Een ideale manier om elkaar op deze wijze te ontmoeten.

De bedoeling is dat het “ontmoeting café” iedere eerste week van de maand zal worden gehouden en elke keer met een andere invulling. Om de 3 maanden zal er een repaire café bij komen. Dan kun je ter plekke kleine huishoudelijke voorwerpen, zoals kledingstukken laten repareren, er zullen handige mensen aanwezig zijn, die dit maken waar u bij bent en dit alles in een ontspannen sfeer. Alles zal gebeuren met een gesloten beurs.

Dus kom vrijdag 5 september om 19.30 uur in de “Ontmoeting Café” Kerkplein Zes.

-Vrijdag 3 oktober 19.30 ontmoeting café

-Vrijdag 7 november 1930 ontmoeting café en repaire café

Wil je meer informatie bel of mail Thea Groeneveld tel. 212991 mail: Thea.rene@hetnet.nl

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk