Veel medailles tijdens zwem4daagse in De Griffioen Grijpskerk

De afgelopen week kon weer gezwommen worden voor medailles tijdens de jaarlijkse zwem4daagse in zwembad De Griffioen. Ondanks de slechte weersvoorspellingen was het een prachtige week met veel activiteiten.

De hele week lag er een opblaasstormbaan in het recreatiebad, er waren overheerlijke broodjes hamburger, met enveloppen trekken zijn er mooie prijzen van sponsoren uit het dorp gewonnen, donderdag was er een feestelijke medaille uitreiking, kon er bingo gespeeld worden voor zwembadprijzen en iedere dag was er een spel voor de jeugd met als hoogtepunt het schatduiken. De badjuf is rijk, want ze gooide zomaar allemaal geld in het water…

Terugkijkend op een mooie week blikt het personeel ook alvast vooruit, want met nog twee weken te gaan kan er niet meer heel lang gezwommen worden. Zaterdag 6 september is er diplomazwemmen en zal blijken of de hele turbo lesgroep in 1 seizoen daadwerkelijk het diploma A heeft kunnen behalen (wij weten het stiekem al). Vrijdag 12 september is er ontbijtzwemmen van 7.00 tot 10.00 uur, opgeven vooraf is wenselijk.

Zaterdag 13 september is de slotdag waarvan alvast een sneak peek kan worden gegeven, namelijk veeeeel kleur! Er kan dan gezwommen worden van 13.30 tot 19.00 uur, de activiteiten beginnen om 16.00 uur. Als allerlaatste mogen de honden hun baasjes nog even uitlaten in het zwembad op zondag 14 september van 13.30 tot 15.00 uur. Toegang is die dag gratis voor hond en baas.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk