SNS Fonds viert feest

Gisterenavond 4/9/2014 ging het dak eraf in De Tapperij. Het SNS fonds vierde haar 15 jarig bestaan en was gul voor de gekomen 45 verenigingen en stichtingen uit haar werkgebied. Iedere aanwezige vereniging en of stichting ging met een bedrag variërend van 500,00 euro tot 2.000,00 euro naar huis. In totaliteit werd 69.000,00 euro geschonken. De aanwezigen begonnen na de toezeggingen spontaan lang zal je leven te zingen. Vandaag 2 artikelen in het Dagblad van het Noorden van de hand van Koos Bijlsma. Jammer dat Koos het overblijvende bedrag voor de stichting zo n slordige 70.000 euro noemde. Hij wist dat bedrag niet en gokte verkeerd want met 70.000 euro kun je geen 10 jaar meer vooruit en dat gaf de stichting wel duidelijk aan.