Anker Grijpsrun op zondagochtend 5 oktober in sportpark De Enk

Grijpskerk Gezellig organiseert voor de eerste keer een hardloopevenement op zondagochtend5 oktober 2014 van 10-12 uur door sportpark De Enk in Grijpskerk. Een hardloopevenement voor jong en oud, gezinnen en fanatiekelingen. De afstanden zijn 1, 2, 4 en 6 km, dus de allerjongsten kunnen met hun opa of oma zelfs meedoen. Dat is ook het doel van organisatie. Samen gezellig hardlopen en meedoen is belangrijke dan winnen. Het is een week voor de 4mijl van Groningen dus een mooie opwarmronde vooraf. Inschrijving is niet nodig, je kunt je opgeven op de dag zelf bij de tennisclub TC West End vanaf 9.30 uur voor de 1 en 2 km. Daar vindt ook de start en finish plaats. Inschrijfkosten bedragen € 1,- voor kinderen t/m 12 jaar. € 2, – voor volwassen. Anker Verzekering is bereid gevonden als hoofdsponsor van het evenement. Vooraf aan dit hardloopevenement kunne hardlopers ook deelnemen aan clinics (vanaf 19 september), gegeven door hardloopcoach Peter Pettinga. Mensen kunnen zich daarvoor opgave via de site http://www.petersport.nl  Grijpskerk Gezellig hoopt een grote opkomst, zodat ze er een jaarlijks festijn van kunnen maken.

Aanvulling:

Aanvulling: via de site www.petersport.nl (contact) of een mail naar pjpettinga@hotmail.com.

Vrijdag 19 september start 19.30 uur

Zondag 21 september start 9.30 uur

Zondag 28 september start 12.00 uur

Vrijdag 3 oktober start 19.30 uur