Teamprestatie Levert Grijpskerk drie punten op

Teamprestatie Levert Grijpskerk drie punten op in Appingedam. De eerste competitiewedstrijd van Grijpskerk stond weer op het programma, tegenstander deze dag was Appingedam. Onder leiding van (stand in) reisleider K.Banga vertrok een volle dubbeldekker in noordoostelijke richting van Groningen. Appingedam dat vorig jaar in de nacompetitie het net niet redde , werd vooraf gezien als een van de sterkere tegenstanders in de competitie 3C. Grijpskerk begon deze wedstrijd zoekende , de vele lopende mensen bij Appingedam zorgde voor verwarring binnen het team. Gedurende de eerste helft kwam Grijpskerk beter in de wedstrijd en dit resulteerde in enkele kansen. Appingedam had wel het betere veldspel alleen kon niet gevaarlijk worden. In de 44 minuut was het Teie van der Hoek die op aangeven van Rond Stoutmeijer knap de 0-1 binnenschoot. Na rust probeerde Appingedam meer druk te zetten op de helft van Grijpskerk. De ruimtes werden groter en Appingedam kwam nu wel gevaarlijk bij de goal van de uitstekende keeper Erik 't Hoen, hij wist met een aantal goede reddingen de nul te behouden. Aan de andere kant was Grijpskerk gevaarlijk met zijn voorhoedes spelers , maar deze hadden het vizier nog niet op scherp staan. Na 93 min vond de scheidsrechter het genoeg en Grijpskerk pakte op wilskracht drie verdienstelijke punten mee de bus in. De eerste overwinning is binnen en er wordt gehoopt dat er nog vele mogen volgen.