TC West End in Grijpskerk houdt clubkampioenschappen

De leden van TC West End in Grijpskerk streden onlangs om de titel Clubkampioen van 2014. Ruim 30 procent van de seniorleden hadden zich aangemeld voor het enkelspel en/of dubbelspel.

Veel leden kozen voor meerdere opties. Er werd in twee poules gespeeld, een recreantenpoule en een competitiepoule. De spannende ontknoping werd door veel belangstellenden vanaf een zonnig terras bekeken. De sfeer was tijdens de hele week prima. Direct na de finale kregen de clubkampioenen een oorkonde uitgereikt met een feestelijk bloemetje in de kleuren van de vereniging. Alle kampioenen werden gefotografeerd en krijgen een plaatsje op de Wall of Fame in het clubgebouw.

De clubkampioenschappen werden afgesloten met een gezellige barbecue. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde week. Op bijgaande foto staan de clubkampioenen uit de diverse categorieën, van links naar rechts, staand: Ronni van der Horn, Jorrit Sijtsma, Klaas Dijkstra, Joke Winters, Margreet de Boer, Hilda Bezu. Zittend: Femke Sijtsma, Petra Koopmans, Piet Meindertsma, Titia Dijkstra, Hendriekje Pauw. Op de foto ontbreekt Piet Alserda.

Bron: Westerkwartier.