Grijpskerk trots op de nieuwe Jumbo.

Na bijna drie weken van hard werken, was het eindelijk zover. Om 9.00 uur opende de nieuwe Jumbo haar deuren. Dit was in Grijpskerk goed zichtbaar. De Schoutstraat was versierd met gele ballonnen. Bij binnenkomst van Grijpskerk waren de reclameborden eveneens goed zichtbaar, niet alleen in Grijpskerk, ook in omliggende dorpen werd duidelijk gemaakt, dat Grijpskerk niet alleen de goedkoopste winkel van de gemeente heeft, maar ook de mooiste winkel. Bij binnenkomst verbaas je over de enorme ruimte. Wat een andere opstelling wel niet kan doen. Daarnaast straalt familie Arkema en lopen personeelsleden in keurige nette Jumbo-kleding. Wat ook goed opviel was dat het assortiment goed was uitgebreid en dat alles er netjes en schoon uitziet. De reacties van de eerste bezoekers waren dan ook overweldigend.

Jumbo heeft zijn intrede in Grijpskerk een verpletterende indruk achtergelaten, dat lange wachtrijen niet eens als hinderlijk werd ervaren en daar mogen we in Grijpskerk trots op zijn.