Anker Grijpsrun zondag a.s.!

Grijpskerk Gezellig organiseert voor de eerste keer een hardloopevenement op zondagochtend 5 oktober 2014 van 10-12 uur door sportpark De Enk in Grijpskerk. Een hardloopevenement voor jong en oud, gezinnen en fanatiekelingen. De afstanden zijn 1, 2, 4 en 6 km, dus de allerjongsten kunnen met hun opa of oma zelfs meedoen. Dat is ook het doel van organisatie. Samen gezellig hardlopen en meedoen is belangrijker dan winnen. Het is een week voor de 4 mijl van Groningen dus een mooie opwarmronde vooraf. Inschrijving is niet nodig, je kunt je opgeven op de dag zelf bij de tennisclub TC West End vanaf 9.30 uur voor de 1 en 2 km. Daar vindt ook de start en finish plaats. Inschrijfkosten bedragen € 1,- voor kinderen t/m 12 jaar, € 2,- voor volwassenen. Anker Verzekeringen is bereid gevonden als hoofdsponsor van het evenement. Ook Bakkerij Jager, Accountantskantoor De Vries Everts & Numan, drogisterij De Gaper, Slagerij Boersema, Care4hair, Abiant, Hofstee en Ter Veld sponsoren het hardloopevent.

De clinics, gegeven door hardloopcoach Peter Pettinga, werden goed bezocht. Ook belooft het goed weer te worden en iedereen is erg enthousiast. Komt allen, opgave kan op de dag zelf!

Meer informatie verkrijgbaar bij Okke Brouwers: okkebrouwers@hotmail.com