Jongerencentrum ‘’Malibu’’ vaker open!

Chiel Dekker is een nieuwe stagiaire bij Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn. Hij is 19 jaar oud en studeert voor sociaal cultureel werker (leerjaar 4) op Landstede. Chiel komt uit Zwolle en het komende jaar is hij veel te vinden in Jongerencentrum Malibu, Grijpskerk (Kerkplein 6).

JC Malibu is daarom vanaf nu open op woensdag van 12:00 uur tot 22:00 uur en vrijdag van 12:00 uur tot 17:00 uur. Het is een plek waar jongeren, van 12 t/m 17 jaar elkaar kunnen ontmoeten en waar diverse activiteiten gedaan kunnen worden. Zo kun je er onder andere poolen, bordspellen spelen, gamen, darten of gewoon ‘chillen’.

Eens in de zoveel tijd zullen er activiteiten worden georganiseerd buiten JC Malibu door Chiel samen met de jongeren. De eerst volgende activiteit is ‘Zuppa Futsal’, een zaalvoetbalactiviteit in de herfstvakantie waar iedereen aan mee kan doen (opgeven/info via sportinzuidhorn.nl). Ook is Chiel bezig met “the Hunt” een spannend avondspel waar binnenkort meer over te lezen is.

Het lijkt Chiel leuk om de jongeren te leren kennen in Grijpskerk en samen leuke activiteiten neer te zetten. Hij hoopt jullie snel te zien!

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk