Anker Grijpsrun zeer geslaagd!

Op zondag 5 oktober vond de 1e Anker Grijpsrun plaats in sportpark De Enk in Grijpskerk, georganiseerd door stichting Grijpskerk Gezellig. Ruim 50 deelnemers, van jong tot oud, zetten hun beste beentje voor en liepen hun rondjes door het park. Ouders met kinderen, broertjes en zusjes, vriendjes, klasgenootjes en natuurlijk de fanatiekelingen liepen diverse afstanden. Opvallend en knap was te noemen dat ook de jonge jeugd koos voor langere afstanden.

De eerste plaatsen gingen naar:

Myrthe Sijtsma (1 km, 7.38 min.)

Jayden Helmhout (2 km, 14.11 min.)

Marieke de Vries (4 km, 23.02 min.)

Johan van Straaten (7,2 km, 27.57 min.)

Het weer was prima en het publiek was enthousiast de deelnemers aan het aanmoedigen. Het was al met al een prima voorbereiding voor de 4 mijl. Nadat alle deelnemers moe maar voldaan over de finish kwamen, werden ze getrakteerd op flesjes water, krentenbollen en appels. En natuurlijk niet te vergeten een herinneringsvaantje. Anker Verzekeringen was bereid gevonden als hoofdsponsor. Ook Bakkerij Jager, Drogistij De Gaper, Abiant Uitzendgroep, Slagerij Boersema, Studio Care4Hair, Schildersbedrijf Hofstee, Accountantskantoor de Vries Everts & Numan en Garage Ter Veld sponsorden de run. Stichting Grijpskerk Gezellig kijkt terug op een zeer geslaagde run, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk