Uitslag ballonwedstrijd

Afgelopen donderdag 9 oktober werden er 4 prijzen uitgereikt aan de kinderen van wie hun ballon het verste weg was gekomen. De uitreiking vond plaats in de D.I.O. Drogist te Grijpskerk. Eigenaar Gerrie Houkema stelde de prijzen beschikbaar.

De eerste prijs was een gedeelde prijs. De ballonnen van Emma Agema en Elise Hielema uit Grijpskerk werden gevonden op een landgoed bij Klinkrade te Duitsland. De afstand die de ballonnen hebben afgelegd was 366,8 kilometer.

De tweede prijs ging naar Delilah uit Lauwerzijl. Haar ballon werd gevonden in een appelboomgaard te Hollern- Twielenfleth (Duitsland), 306,6 kilometer vanuit Grijpskerk.

De derde prijs was voor Hugo Hazenberg te Grijpskerk. Zijn ballon werd gevonden in Kutenholz te Duitsland. De afstand van zijn ballon was 291,7 kilometer.