Lezing Landschap en waterbeheersing tot ca. 1600

Stichting Kluften en Waarden organiseert LEZING Tussen Aduard en Friese grens Landschap en waterbeheersing tot ca. 1600 Door de heer dr.J.van den Broek, voormalig gemeentearchivaris van Groningen. In de streek tussen Aduard en de Friese grens komen verschillende landschapstypen naast elkaar voor. Laagland, zandruggen, riviertjes, geulen, dijken en kanalen vormen samen een ingewikkeld patroon. De heer v/d Broek zal tijdens zijn voordracht gebruik maken van hetgeen tot nu toe al bekend was, maar ook – met de nodige voorzichtigheid-enkele nieuwe inzichten presenteren. De voordracht wordt visueel ondersteund. Vrijdag 7 november 2014 om 20.00 uur Zaal Sociaal Cultureel Centrum Kerkplein 6 te Grijpskerk Toegang vrij

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk