Reisbureau aan huis

Sinds 1 september jl. ben ik een reisbureau aan huis begonnen. Al jaren lang is reizen een passie van mij. Waar ik een glimlach van op mijn mond krijg is dat ik u kan laten delen in deze passie en beleving. Graag help ik u de plek te vinden die aansluit bij uw persoonlijke wensen. 

Kortom Approved by Danielle!

Approved by Danielle

Bent u op zoek naar die ene bijzondere plek? Een plek die niet massaal bezocht wordt? Of ontbreekt het u aan tijd om alle mogelijkheden op het internet zelf te onderzoeken? Geen probleem! Ik help u graag uw droomreis mogelijk te maken. U kunt bij mij terecht voor al uw vakanties. Met mijn ervaring ga ik op zoek naar die ene bijzondere plek. Een plek die aansluit op uw persoonlijke wensen. 

De voordelen van Approved by Danielle

  • Boeken wanneer en hoe het u uit komt: bij u thuis, op mijn kantoor, Skype, telefonisch of e-mail.
  • Gemak en tijdswinst: ik ga voor u op zoek.
  • Meerdere voorstellen waaruit u kunt kiezen
  • Unieke locaties, weg van de massa.
  • Betrouwbaar: aangesloten bij Face2Face Travel, alle reizen worden onder de voorwaarden van ANVR en SGR geboekt.
  • Approved by Danielle hanteert dezelfde prijzen als de internet aanbieders.

 

Wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan contact met mij op. Ik maak uw droomreis graag mogelijk!

 

Wilt u op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws op reisgebied volg me dan op:     

 

Facebookpagina: approvedbydanielle 

Twitter: @approved_by

 

Uw persoonlijk reisadviseur Danielle Meijer

 

 

Approved by Danielle

Jonkerslaan 37

9843 BN Grijpskerk

http://www.approvedbydanielle.nl

tel. nr. 06 465 94 689

http://info@approvedbydanielle.nl

 

 

 

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk