Herfstvakantie staat in teken van sport door ‘Zuppa Futsal’.

Herfstvakantie staat in teken van sport door ‘Zuppa Futsal’.

 

Net als voorgaande jaren was de sporthal in Zuidhorn tijdens de Herfstvakantie het toneel voor het eerste zaalvoetbaltoernooi van het nieuwe voetbalseizoen; “Zuppa Futsal”.

Deze vakantieactiviteit wordt georganiseerd door SportinZuidhorn; het sportproject van Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn. Dit jaar deden er meer dan 150 deelnemers mee, variërend tussen de 8 en 20 jaar.

Door het succes van voorgaande edities is het toernooi inmiddels met twee dagdelen uitgebreid om te voorzien in behoefte. Deelnemers konden hun eigen team via internet samenstellen en opgeven.

 

Groenteboer van Esch uit Noordhorn voorzag de deelnemers elke dag van vers fruit. Arjan van Esch zag zelf dat het toernooi veel bekijks trok van vrienden, ouders en buurtgenoten. Combinatiefunctionaris Bart Brandts Buys kijkt tevreden terug op een gezellige en sportieve dag.  Stagiaires Imke en Chiel hebben de activiteit erg goed gedragen en ook dankzij de inzet van studenten van het Alfa College verliep alles vlekkeloos. Door de gemixte teams van verschillende scholen en dorpen is het toch altijd even opletten, maar de sfeer was op alle drue de agen perfect.

 

De organisatoren gaan zich nu eerst richten op de organisatie van “The Hunt”. Een bloedspannend avondspel op vrijdagavond 28 november.

 

Uitslagen:

Dinsdag waren  “FC Groningen” en “FC Kip” de grote winnaars in de jongste competities. Woensdag was de winst voor “Ajax” en “Dreamteam” tijdens de leeftijdsgroepen 13 tot 16 jaar.  De oudste teams mochten donderdagmiddag aantreden; hier trok team “Victor Brand” aan het langste eind.

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk