Popkoor Hadewijn uit Grijpskerk blij met SNS Fonds

Popkoor Hadewijn heeft recentelijk een gulle gift van € 500 ontvangen van het SNS Fonds. Hiervoor kon een nieuwe elektrische piano worden aangeschaft.

Het vrouwenkoor telt op dit moment 24 leden, niet alleen uit Grijpskerk, maar ook uit de wijde regio. Het repertoire bestaat uit een mix van popsongs en (internationale) luisterliedjes. Er is nog ruimte voor nieuwe leden. Ervaring is niet nodig, plezier en passie wel.

De wekelijkse repetitie is op donderdagavond van 20.30 tot 22.00 uur in Kerkplein 6, Grijpskerk. Welkom om vrijblijvend langs te komen op een repetitie om koor en dirigent in actie te zien en te horen.

Op 8 november zingt Hadewijn op het jubileumconcert van Ons Ideaal uit Grijpskerk, aanvang 20.00 uur in de PKN Kerk, Kerkplein 11, Grijpskerk. Entree: vrije gift. Voor meer informatie over popkoor Hadewijn: Monica Herrema, telefoon 06 33 748 288 of mail: popkoorhadewijn@hotmail.com

Bron: Westerkwartier