Daniƫlle Meijer: nieuw reisbureau

“Reizen is leven”, vindt Daniëlle Meijer, “en zo ervaar ik dat ook echt. Als je reist, voel je dat je leeft! Het verruimt je blik, het ontspant, het is leerzaam …”

Aan het woord is Daniëlle Meijer. Sinds 1 september is ze de trotse eigenaar van Approved by Danielle (haar bedrijfsnaam is zonder ‘puntjes’). Een nieuw reisbureau, gericht op de mensen die ‘iets anders’ willen. “Reizen is mijn passie. Ik ben altijd op zoek naar dat ene bijzondere plekje… Dat nog puur is, niet door de massa is ontdekt of door toeristen is overlopen. In de loop der jaren heb  ik zo heel veel bijzondere locaties leren kennen. Die ervaring deel ik graag met mijn klanten. Want ik merk dat er steeds meer mensen zijn het massatoerisme willen vermijden. En zoeken naar puurheid, rust en authenticiteit.”

Volgens Daniëlle zijn er steeds meer mensen die proberen het massatoerisme te vermijden. “Ik probeer voor mijn klanten vaak accommodaties te vinden die door de lokale bevolking gerund worden. Die zijn vaak veel gemoedelijker dan de grote toeristencentra. Een verblijf daar geeft je vaak een veel beter beeld van de plek waar je bent, en van het leven ter plekke.”

Goedgekeurd

“Je krijgt er vaak goede tips over de omgeving en je komt op plekken waar de plaatselijke bevolking ook komt, eet, drinkt een recreëert. En dan weet je dat je goed zit! Dat soort plekken noem ik ‘Approved by Danielle’, oftewel: goedgekeurd door Daniëlle.” Of het nu gaat om een verre reis, een stedentrip of een wintersportvakantie: pas als glashelder is wat de klant wil, gaat Daniëlle op zoek. Persoonlijk advies, en gemak en tijdwinst voor de klant. En zekerheid.

Approved by Danielle is aangesloten bij Face2Face Travel, dus alle reizen vallen onder de voorwaarden ANVR en SGR. Het reisbureau is gevestigd in Grijpskerk, Jonkerslaan 37. http://www.approvedbydanielle.nl

Bron: Westerkwartier.