Concert Vocation in Grijpskerk

Koor Vocation geeft zaterdag 15 november een concert in de PKN kerk aan het Kerkplein in Grijpskerk. Naast liederen van Gounod, Wilcocks en Goodall worden ook de Sacred Songs van Karl Jenkins (componist van Adiemus) en het Stabat Mater van Josef Rheinberger uitgevoerd.

Ook “If” van Michael Nyman, in een koorbewerking van Jan Stulp, wordt gezongen. Een indrukwekkend gebed dat komt uit een musical die gaat over het leven van Anne Frank in de Tweede Wereldoorlog. Het is het eerste grote concert onder leiding van dirigent Jan Stulp, die vorig jaar bij Vocation in dienst trad.

Stulp verzorgt ook de begeleiding op de vleugel. Daarnaast wordt het koor instrumentaal begeleid door een strijkkwintet. Het evenement begint om 20.00 uur. De entree bedraagt € 12,50. Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,- en zijn te verkrijgen bij Herman Smedes Woninginrichting, Herestraat 8, Grijpskerk. Bestellen kan ook via de website http://www.vocationgrijpskerk.nl of telefonisch (0594)-59 18 00.

Bron: Westerkwartier