Slagerij Boersema Provinciaal kampioen NSM

Op 10 november jl. is Slagerij Boersema uit Grijpskerk provinciaal kampioen geworden op de Noordelijke Slagers Manifestatie. Hij heeft in deze wedstrijd een bijzondere prestatie neergezet. Maarliefst 6 van zijn 7 ambachtelijke producten zijn bekroond met Goud *. Het was voor hem de 3e keer op rij dat hij Gronings kampioen is geworden. Van de te behalen 700 punten werden er 696 behaald. Vakwedstrijd De N.S.M. vakwedstrijden gelden als één van de meeste prestigieuze prijs van Nederland. De ambachtelijke producten zijn gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters uit het hele land. Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op smaak, uiterlijk, presentatie en originaliteit. Er waren in totaal 12 rubrieken. De beste inzendingen in elke rubriek zijn bekroond. Hieruit worden voor de 5 noordelijke provincies ook een kampioen gekozen en natuurlijk een jongeren kampioen en de algemeen kampioen 2014 van de NSM Prijsuitreiking Uit maarliefst 150 slagers met in totaal 850 ingezonden producten is Slagerij Boersema verkozen tot kampioen van de provincie Groningen.

Deze prijsuitreiking werd verzorgd onder leiding van Robert Kranenborg. Tijdens deze uitreiking was de topkok nieuwsgierig naar het geheim achter deze succesvolle producten. Uiteraard gaf Henk Boersema niet alle details prijs maar was hij natuurlijk wel bereid om het een en ander uit te leggen. Ambacht Door de eigen productie van vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten en maaltijden onderscheidt de slager zich. Slagerij Boersema benadrukt dat hij in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen. Dat deze producten niet alleen heel lekker, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit zijn, heeft de slager met deze nationale vakwedstrijd daadwerkelijk bewezen. Nieuwsgierig geworden? De klanten van slagerij Boersema zijn deze week van harte welkom om de bekroonde producten te komen proeven in zijn winkel aan de Herestraat 36, te Grijpskerk.

Graag tot ziens!

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk